fritøsen

Maria Louise Arvidsson

  • Fritøsen Instagram
  • Kontakt

Kostpyramiden under Corona….??????

by fritoesen on 14. april 2020
Categories: Instagrams

Leave a comment 0

Post navigation

← Rugbrødschips til dem der laver rugbrød selv :-) Tilsæt dadler, mandler, kommen og fennikelfrø i gavmilde mængder til dejen. Bag det gerne i børnenes bageform eller lign. Efter bagning skal de min en dag på køl. Herefter skæres de supertynd med en skarp kniv, fordeles ud på et stykke bagepapir og smøres med salt og drysses med flagesalt. Bages ved 220 grader til de er sprøde. Perfekte til alt slags ost️
Svampechips med blomkålscrudite, parmesan, safransyltede sennepskorn og karse. →

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg

About Maria Louise Arvidsson

Maria Louise ArvidssonDet værste jeg ved er at blive mæt af dårlig mad! At spise noget som ingen har gjort sig umage med at lave: mad uden energi, glæde og som ingen er stolte af. Mad bliver ikke fantastisk af at være kompliceret eller være lavet af dyre ingredienser! Mad bliver fantastisk, når man laver den med kærlighed.

Kontakt Mig

Kontakt Mig

Tilmeld dig min Blog (RSS)

RSS Feed

Blog

Blog

Instagram

Instagram

Facebook

facebook

Seneste indlæg

  • Mest fantastiske dagEn baggård fuld af gode folk, knald på ovnen og en kø til pizza der først sluttede da solen gik ned?️️ Tak til alle der kom forbi! Vi gør det helt sikkert igen ik @tempo_snackbar ?
  • Prep til italiensk baggårdsfest hos @tempo_snackbar. Basilikumolie, salvieolie, gremolata, grillede grøntsager og super potent surdej er klar fra kl 15-? Kig forbi! Der er skønne druer på glas, tiramisu til de heldige og Italienske drinks⛱
  • Den store surdejs flydeprøve er bestået til UG? For mig overgår denne film både Pretty woman, Godfather og de fleste andre klassikere, på en dag med 25 grader og 16 kg dej in the making til pizzaevent imorgen hos @tempo_snackbar ?️
  • Croisanter, surdejsbaguette og wienerbrød med rabarber, kardemomme og mandler.
  • Spiselig platte med asparges, ærtebælge aioli, ærtebælge gelé og brændt løgpulver.
  • Filodejstærte med flødeost, pærer, kardemomme, valnødder og mørk chokolade.
  • Ærtebælge aioli før og efter
  • Ærtebælge aioli in the making
  • Stolt Kombucha moder til de 3 første bryg?️?!
  • Min smukke nye moder… Ligger badet i den fineste kinesiske Jasminte- bragt hjem af en betroet kurer Nu beder hun om 20-24 grader de næste 8-14 dage og skygge. Det skal hun få og så glæder jeg mig til at forære hendes afkom til nogle særligt udvalgte aftagere…. #kombucha
  • Smagen af Mellemøsten i mini doughnuts med smage af safran, kardemomme, citron, kanel, pistacienødder, valnødder, abrikoser, granatæble og appelsin til en dejlig farverig familie jeg kender?️
  • Chipsmenu: gulerødder, kartofler med svampesalt, pastinak, rødbede og kartoffel med granskudssalt.

Arkiver

  • juni 2020 (10)
  • maj 2020 (9)
  • april 2020 (17)
  • marts 2020 (35)

Kategorier

  • Instagrams

Inspiration/Anbefalinger

  • Aarhus Økologiske Fødevarefællesskab
  • Bæst
  • Bernth & Co
  • Deli'en i Jægergårdsgade
  • Fru Møllers Mølleri
  • Mother Pizza

Følg Mig

Instagram

facebook

Kontakt Mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig vedrørende mad, inspiration, kommentarer, opskrifter, tilbud på mad til et selskab etc.

Kontakt mig her

Copyright fritoesen.dk 2014-2020