Sidste opskrift i denne omgang (min familie kan ikke spise mere:-) bliver “Stop madspild kagen” over alle :TrøflenDet er ikke en opskrift, men mere en anvisning på hvordan man går til den:-) for den er jo nettop lavet af rester!Som I måske har opdaget bager jeg ofte! Jeg smider nærmest aldrig noget ud- så i stedet for at spise op, fryser jeg det sidste og tager forskellige kager op og blander, når jeg skal lave trøfler. Det er godt at bruge kager med meget smør- sandkage, brownies, mazarin og lign og gerne blande med cookies og andre sprøde kager. Nogle tilsætter smør og syltetøj – jeg syntes kagerne er fede og søde nok, så det eneste jeg altid tilsætter er espressokaffe, kakao og noget sprut Favoritten er Cointreau, eller calvados. Jeg blender aldrig massen- syntes det er lækkert den ikke minder om modellervoks, men at der er hele nødder, stykker sf chokolade, cookies osv. Så hænderne i og få det arbejdet sammen, til en god modellerbar masse og overtræk med chokolade, eller beklæd med marcipan, til hvilken form, størrelse og udtryk man drømmer om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *