Brød ala lasagne??Jeg har brugt et hjemmebagt valnøddebrød, men hvilket som helst rundt lidt interessant brød kan bruges. Det næste man gør er at skære toppen af og udhule brødet så godt man kan. Her har jeg stegt nogle tynde skiver butternutsquash og lag nederst. I en gryde smeltes 30 g smør og 1 spsk hvedemel uden top tilsættes under omrøring og herefter 1 dl sødmælk, muskatnød, salt og peber. Når saucen er tyknet tilsættes en mozarella, sammen med nogle gode håndfulde spinat. Fyld brødet op med ostemassen og riv parmesan over. Tænd ovnen på 180 grader og sæt brødet ind uden låg de første 10 min og 5 min med låg der stænkes med olivenolie. Når det kommer ud rives der godt med parmesan over hele brødet og det er klart til at blive serveret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *