Solen forsinkede projektet med spiselige søde skåle ️Nøddekurven laves ved at blande 50 g sukker, 40 g finthakkede nødder, 1 spsk birkes, 2 spsk glukosesirup , 25 g smør, lidt salt og evt lidt rosenpeber. Fordeles med god afstand i kugler der trykkes og bages ved 175 grader i ca 10 min. Når de er gyldne og færdige løsnes de og lægges hurtigt over en omvendt skål hvor de bliver sprøde.Til churrosskålen blandes i en gryde 2,5 dl vand, 25 g smør og 25 sukker. Når det koger blandes det med 175 g mel, lidt salt, 1/3 tsk kardemomme og æltes til dejen er glat. Herefter tilsættes et æg og dejen æltes igen.Dejen fyldes på pose og trykkes ud i en tylle, rundt om en lille smørsmurt skål og sættes på køl nogle timer. Hvis man ejer en fritøse bruger man den- ellers varmer man solsikkeolie op og friterer dejskålen ved 190 grader til de er gyldne. De lægges på fedtsugende papir og vendes i sukker tilsat frisk stødt kardemomme. Skålene kan fyldes med is, frugt, fløde, friskost, bær og nødder️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *