Dagens tema er spiselige salte skåle! Imorgen bliver det søde…Mere tænkt som en ide der er sjov at lave med børn, end en stram opskrift️ Brødskålen er lavet af en helt almindelig pizzadej- tilsat sorte og lyse sesam. Den rulles tyndt og lægges ovenpå en omvendt skål/ form el lign og bages ved 230 grader til den er helt sprød. Her er den fyldt med ragout og bøffel mozarella og har lige fået et par minutter igen til osten smelter.Til “ pastasalaten” bruges 200 g kogt spaghetti, som røres med et æg, 20 g parmesan, basilikum hvis man har,1-2 spsk pinjekerner og et presset fed hvidløg.Man beklæder en lille tærteform el lign på hovedet, med bagepapir og fordeler pastaen der er vendt i æggemassen i 4 dele. Ovnen skal stå på 230 g og de skal bages til de er gyldne og sprøde. Det ser lidt rodet ud, men ost og æg bliver til lim i ovnen og det ender godt ?️? disse er fyldt med stegt aubergine, tomater, bøffelmozarella og frisk basilikum- men mulighederne er tæt på uendelige?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *