Safran syltede majroer

Syltede-majroer-med-chili-safran-og-stjerne-anis

Hotdogsbroed-med-fennikel-og-malt.-Rygeost-poelse-ristede-loeg-og-safran-syltede-majroer

1 kg majroer
500 ml æblecider eddike
3,5 dl sukker
4 stjerne anis
1 rød chili skåret i store styler
1 spsk hele peberkorn
2 spsk sennepskorn
1 knivspids safran


Skær majroen meget fint – gerne på et juliennejern og blancher skiverne hurtigt i kogende vand.

Bring de resterende ingredienser i kog.

Fordel majroerne i atamonskyllede glas og hæld lagen over så snart sukkeret er opløst.

Sæt låg på med det samme og stil dem til afkøling.

De syltede majroer egner sig rigtigt godt til det arabisk inspireret køkken med kikærter, linser, feta osv, men fungerer også fint i sandwich med lækre faste oste (ko/får) eller på toppen af en old school hotdog!

One thought on “Safran syltede majroer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *